ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜOΣΟρεινά

Εάν θέλετε να ζήσετε την ξεχωριστή εμπειρία της ποδηλασίας μέσα στο καταπράσινο και δροσερό περιβάλλον της κυπριακής φύσης, φορέστε κατάλληλα ρούχα και παπούτσια για να αθληθείτε και ελάτε στην παρέα μας.

Αναχώρηση

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΩΡΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
02 Ιουνίου Λευκωσίας 08:00 π.μ. Κέντρο Χειροτεχνίας (Λεωφ. Αθαλάσσας)
09 Ιουνίου Πάφου 07:00 π.μ. Δημοτικός Χώρος στάθμευσης (Είσοδος Αρχαιολογικού Πάρκου) Κάτω Πάφος
16 Ιουνίου Λεμεσού 08:30 π.μ. ΓΓραφείο Τουριστικών Πληροφοριών Υφ. Τουρισμού Γερμασόγειας
23 Ιουνίου Λάρνακας 07:30 π.μ. Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών Υφ. Τουρισμού Λάρνακας
30 Ιουνίου Αμμοχώστου 07:00 π.μ. Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών Υφ. Τουρισμού Αγίας Νάπας

Προσοχή:

Αν είστε σε καλή φυσική κατάσταση για να ζήσετε την εμπειρία της ποδηλασίας, φορέστε κατάλληλα ρούχα και παπούτσια. Ο επαγγελματίας αρχηγός ποδηλασίας ενδέχεται να αρνηθεί τη συμμετοχή σε όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, χωρίς την επιστροφή χρημάτων. Επιτρέπεται η συμμετοχή παιδιών άνω των 12 ετών και μόνο με συνοδεία των γονέων.
Για τη συμμετοχή σας ισχύουν τα πιο κάτω:

  • οι συμμετέχοντες πρέπει να προσέρχονται ενδεδυμένοι με αθλητική περιβολή (βερμούδα, αθλητική μπλούζα και κλειστά αθλητικά παπούτσια)
  • εκτός από το ποδήλατο θα παρέχεται και κράνος
  • μαζί με την δήλωση συμμετοχής θα χρειάζεται να δηλωθούν εκ των προτέρων α) το ύψος β) βάρος και γ) αν έχετε εμπειρία με εκδρομές με ποδήλατο (από το 1 μέχρι το 5, όπου το ένα είναι καθόλου εμπειρία και το 5 αρκετή εμπειρία)
  • θα πρέπει ως μέρος της διαδικασίας να υπογραφεί και έντυπο απεμπόλησης ευθύνης της εταιρείας ποδηλασίας που είναι ειδικό για δραστηριότητες με ποδήλατο.
  • βαθμός δυσκολίας διαδρομής “εύκολη / μέτρια”
  • διάρκεια διαδρομής με ποδήλατο 1,5 ώρα.

Κόστος συμμετοχής: €42
Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή παιδιών κάτω των 12 ετών.
-
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα ανά επαρχία
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 40 άτομα ανά επαρχία

Περιγραφή εξόρμησης:

  • Μετάβαση, με ξενάγηση κατά τη διάρκεια της διαδρομής, στο Τρόοδος. Με την καθοδήγηση και τη συνοδεία επαγγελματιών, θα χωριστούμε σε ομάδες των 15 ατόμων κάθε φορά και με ενοικιασμένα ποδήλατα θα απολαύσουμε τη μοναδική εμπειρία της ποδηλασίας (mountain biking) συνολικής διαρκείας περίπου 2 ωρών. Οι υπόλοιποι, μέχρι να έρθει η σειρά σας, ακολουθείστε τον/την ξεναγό περπατώντας το μικρό μονοπάτι της φύσης για να θαυμάσετε τη μοναδική ομορφιά του Τροόδους. Φροντίστε για κατάλληλη για την περίσταση αθλητική ενδυμασία όπως επίσης να έχετε μαζί σας καπέλο για τον ήλιο καθώς και νερό.
  • Γεύμα σε τοπική ταβέρνα (δεν περιλαμβάνονται ποτά). Περιλαμβάνεται νερό ανά 4 άτομα
  • Αναχώρηση και επιστροφή.