ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ..

Γραφικά τοπία, ζεστές γωνιές, πλουσιοπάροχες ανέσεις, γαστρονομικές απολαύσεις. Αυτό είναι το πρόσωπο της χώρας μας. Ανακαλύψτε το με τα εκπληκτικά πακέτα που ετοίμασε για σας ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε πολύ προσιτές τιμές...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!

Γνωστοί και άγνωστοι προορισμοί της Κύπρου, αγαπημένα μέρη. Ταξιδέψτε μαζί μας και αφήστε τη διαμονή, το φαγητό και τις δραστηριότητες σ' εμάς. Ευχαριστηθείτε ένα μοναδικό διήμερο μακριά από την καθημερινότητα, τις σκοτούρες, το άγχος. Ξεγνοιάστε, σας αξίζει!


ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ;

Απολαυστικές προτάσεις για εσωτερικό τουρισμό κατά τη χειμερινή περίοδο, ετοίμασε για σας ο Κυπριακός Oργανισμός Τουρισμού, με ειδικές τιμές για διανυκτέρευση σε ξενοδοχειακά καταλύματα που προσφέρονται από τους ξενοδόχους, καθώς και ειδικές τιμές για γεύμα που προσφέρονται από τους εστιάτορες. Προσφορά δωρεάν εκδρομής από τον ΚOΤ, με λεωφορείο και ξεναγό, έρχονται να συμπληρώσουν την απολαυστική εξόρμηση σας.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ!

Οι αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα περιλαμβάνουν μέσα από ένα ευρύ κατάλογο, επιλογή ξενοδοχείων σε διάφορες κατηγορίες και οργανωμένα διαμερίσματα (Hotel Apartments) για να διαμορφώσετε το δικό σας προσωπικό πακέτο.

Σε όλες τις περιπτώσεις η διαμονή σε δίκλινο ή μονόκλινο δωμάτιο, διαρκεί από το μεσημέρι του Σαββάτου και εκεί όπου θα υπάρχει η δυνατότητα από τα ξενοδοχειακά καταλύματα, μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής. Ζητήστε να ενημερωθείτε για την ώρα αναχώρησης κατά την άφιξη σας. Στα ξενοδοχεία προσφέρεται δείπνο και πρόγευμα, εκτός εάν υπάρξει διαφορετική διευθέτηση. Παρέχεται επίσης γεύμα την Κυριακή σε ένα από τα εστιατόρια της επαρχίας επιλογής σας. Την ίδια μέρα έχετε τη δυνατότητα, να συμμετάσχετε σε μία από τις θεματικές εκδρομές που σας προσφέρεται δωρεάν από τον ΚΟΤ και να επισκεφθείτε με τη συνοδεία ξεναγού εκκλησίες, μουσεία και άλλους χώρους ενδιαφέροντος αλλά και να απολαύσετε το όμορφο φυσικό περιβάλλον με σύντομους περιπάτους.

Παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο επιλέγοντας την κατηγορία Διακοπές Ευεξίας.


ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Στο πρόγραμμα προσφέρεται εναλλακτικά, επιλογή στην κατηγορία «Διακοπές Ευεξίας». Γι' αυτή την περίπτωση το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή κατά τα Σαββατοκύριακα με πλήρη διατροφή (full board) στο ξενοδοχείο και μία θεραπεία (treatment).

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ

Για τις αποδράσεις σας σε Αγροτουριστικά καταλύματα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.agrotourism.com.cy ή επικοινωνήστε με την Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού στο τηλέφωνο 22 340 071.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Ζητήστε κατά την κράτηση να εφοδιαστείτε με το ερωτηματολόγιο μας, η δική σας συμβολή μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι!

Πατήστε εδώ